POELLE Look Book – Behind the GLAM

Așa cum v-am spus deja, colaborarea cu POELLE a fost una extrem de interesantă și de productivă! Dacă data trecută v-am vorbit puțin despre experiență în sine sau oamenii cu care am colaborat și v-am arătat pozele de campanie, de data aceasta va anunț că produsele au apărut în sfârșit pe site-ul lor oficial și că le puteți achiziționa și voi!

Așa cum v-am spus deja și data trecută, eu sunt ființa din pozele de Look Book despre care eu cred că au ieșit destul de bine! Voi ce spuneți? Puteam să mai am vreo 10 cm în plus, însă lucrăm cu ce avem!

Trecând peste partea glam a lucrurilor, o să vă vorbesc puțin despre produsele POELLE!

Preferata mea a fost rochia gri, a câștigat detașat orice competiție pentru că este extrem de lejeră și comodă, iar lungimea ei nu este deloc stânjenitoare! Eu nu mă descurc deloc bine cu rochiile însă cu aceasta nu am avut probleme.

produs_2-copy

Pe locul doi avem fusta lungă gri, fustă pe care am avut-o și în pozele de la editorial! Este extrem de comodă și, deși nu pare, foarte fluidă. Am făcut câteva piruete minunate pe acolo.

produs_6-copy

Cele două pulovere, cel gri și cel roz (pe care îl veți vedea mai jos) sunt ambele extrem de lejere și de moi! Materialul a fost cel care mi-a plăcut cel mai tare pentru că îmi oferă o comoditate ce îmi aduce aminte de hanoracele largi ale băieților.

produs_10-copy

Fusta midi este și ea extrem de simpatică, la fel de bună pentru piruete! Iar de bluza fără umeri nu pot să mai spun nimic, toate ne-am îmbluzit spre ea la shooting însă a câștigat Andreea(creatoarea colecției), n-am putut să concurăm cu ea.

produs_4 copy.jpg

Bluza albă cu decolteu în X a fost și ea una dintre favoritele noastre, aș vrea să îmi comand și eu una în măsura mea. Cele două perechi de pantaloni au un croi asemănător pe picior, diferă modul de încheiere în partea de sus. Mie mi-au plăcut mai mult cei clasici.

produs_12-copyprodus_13-copy

Ultima dar nu cea din urmă este rochia din denim. Mie mi-a fost puțin mare, însă modelul mi-a plăcut foarte mult și fusese preferata mea din pozele de prezentare.

produs_17 copy.jpg

Puteți comanda produsele POELLE aici! Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s