Fashion Shooting – Feeling EMPOWERED w/POELLE

Acum două săptămâni am avut un shooting cu POELLE pentru colecția lor de toamnă/iarnă 2016. Pe creatoarea colecției, Andreea Mareș, o cunosc încă din liceu însă nu am știut niciodată de pasiunea sa pentru design vestimentar, astfel încât am fost foarte surprinsă când m-a contactat pentru această colaborare!

Dacă încă nu ați auzit de POELLE, cu siguranță veți auzi de acum înainte! Este un brand fresh care propune piese extrem de versatile și minimaliste cu un croi ușor retro.

Am făcut pozele la Moara Vlăsiei, într-un studio amenajat spontan și în jurul unei case absolut superbe. Alături de mine și Andreea au fost Laura și Yihan, am fost numai fete așa că ne-am distrat cât am putut, am umplut Snapchat-ul de live feed, am făcut poze la pantofi, selfie-uri din toate unghiurile, ne-am îndopat cu paste și pizza și ne-am jucat cu două pisici absolut superbe!

Ținutele din colecția POELLE sunt foarte ușor de combinat și asortat în absolut orice context, de altfel întreg conceptul pieselor este ,,women empowerment”, astfel că piesele sunt extrem de versatile și te pot face să te simți confortabilă și încrezătoare întotdeauna!

Prima tură de poze a fost pentru cele din Look Book, fără make-up sau păr sofisticat, așa că am purtat pe rând toate ținutele și am tras cadrele de prezentare cât timp fetele erau la machiaj. Da, ființa din pozele de prezentare de pe site sunt chiar eu, sper să simțiți valurile de sclipici prin poze! De look-ul nostru s-a ocupat Dana Vlad, care ne-a fardat absolut superb! Eu am fost gata în mod extrem de surprinzător în 15 minute, cu tot cu păr, care a făcut un efort și a reușit să își mențină poziția timp de vreo 30 de minute (o să mă avânt în a spune că ar putea fi un record personal).

După ce am terminat Look Book-ul, am trecut la pozele de campanie cu care ne-am jucat în toate felurile posibile, plimbându-ne prin toate colțurile interesante pe care le-am găsit în jurul casei. Fotografiile au fost făcute de Valeriu Preda care a avut extrem de multă răbdare cu noi toate și a reușit să ne dea cele mai utile indicații astfel încât să ne simțim toate în largul nostru!

Pe lângă hainele pe care le-am avut la dispoziție, ne-am jucat cu genți și pantofi, întărind convingerea că acestea sunt două dintre slăbiciunile femeilor. Nu știu ce ne-a apucat, jur că nu alerg după pantofi în visele mele, însă pantofii de la Cristina Maxim au fost absolut superbi! Regret acum că nu le-am făcut mai multe poze însă pot să vă spun că m-am îndrăgostit de o pereche de stiletto cu vârf argintiu și toc negru-extrem de comozi!

Piesele din noua colecție vor intra în curând și pe Welovecouture la secțiunea POELLE, așa că vă puteți comanda de acolo piesele preferate! Vă las acum cu pozele de la shooting. ENJOY!

_dsc2561

_dsc2585

_dsc2586

_dsc2587

_dsc25891

_dsc2625

_dsc26271

_dsc2631

_dsc2634

_dsc2642

_dsc2658color

Un gând despre “Fashion Shooting – Feeling EMPOWERED w/POELLE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s