Sea. Sun. Shoot. Burn?!

Așa cum am promis, seria de articole dedicate colaborării cu EOS continuă! De data asta vă arăt câteva articole pe care le-am purtat la mare, pe care le-am fotografiat la apus, pe un dig aproape dărâmat. Cum v-am spus în articolul precedent, hainele sunt foarte comode și ușor de purtat așa că asortatul lor nu a fost partea cea dificilă.

Dificultatea a fost reprezentată de faptul că am uitat că sunt albă ca o brânză și că tati mă strigă din când în când Feta și… că mă ard în fiecare an, așa că am ajuns să mă ard și anul asta. Am fost costumată în rac fiert în sos de roșii timp de câteva zile, deși am încercat cumva să mă prefac că nu este chiar ceva grav. Însă usturimea… Doamne, usturimea.. simt că orice lucru care mă atinge(inclusiv vântul) este în realitate un arici deghizat care încearcă să mă dezbrace până la oase. Din păcate nu pot nici să mă strâmb de durere sau neplăcere pentru că sunt arsă și pe față și mi-e tare frică de faptul că o să fac o figură a la sfinx și rămân fără nas..

Revenind la lucruri mai serioase, vă las mai jos o parte dintre pozele făcute la mare cu produsele EOS, pe care le puteți găsi pe pagina lor oficială de Facebook și pe contul lor de Instagram. Quick tip: dacă folosiți codul „anaeozana”, primiți o reducere de 5% la orice comandă pe care o faceți.

DSC_1004DSC_1005DSC_1019DSC_1021DSC_1033

DSC_1036DSC_1028DSC_1059DSC_1053DSC_0990DSC_0989

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s