EOS Shop Colab

Acesta este primul articol dintr-o serie de articole ce vor apărea pe blog sub „protecția” hashtag-urilor #fromeoswithlove și #spendyoursummerwitheos.

EOS Shop este un brand nou în industria modei, un brand fresh, proaspăt lansat pe piață.

Am avut ocazia să iau contact cu unele dintre produsele lor, pe care le-am purtat cu plăcere.

Rochiile(pentru că pe ele se concentrează EOS) au venit ambalate într-o cutie mare, albă și frumoasă, lucru care pentru mine reprezintă idealul împachetării. Aproape toate erau în măsură mea, iar cele care nu erau, ei bine.. a fost nevoie să le ajustez puțin, însă totul a arătat foarte bine la final.

Am ieșit rapid cu rochiile la niște poze, poze pe care le găsiți și pe pagina oficială de Facebook a brand-ului și pe contul lor de Instagram. Prețurile sunt foarte accesibile, colecția lor are o varietate de piese, de la clasicele little black dresses interpretate și reinterpetate(cu decolteu, fără, cu spatele gol, mâneca lungă, mâneca scurtă, cocktail dress, etc.), la rochii de vară în culori vibrante sau piese basic de la care puteți începe să construiți o ținută cu ușurință. Vă las mai jos câteva poze din colaborarea cu EOS, realizate într-o prima etapă, urmând să postez zilele următoare rezultatul colaborării de la mare, unde se anunța că va fi chiar și un video de prezentare. Însă vă mai țin puțin în suspans, stay tuned!

DSC_1116DSC_1125DSC_1140DSC_1176DSC_1183DSC_1194DSC_1199DSC_1216

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s