Digital Divas 2016 și bebeluș cu melci în păr

Joi dimineață m-am decis că pentru Rooftop-party-ul de seara (despre care probabil ați auzit deja atât de multe) voiam să am bucle. In părul meu nebun și neascultător despre care v-am mai vorbit aici, nu prea aveam șanse, așa că am hotărât să îmi fac buclele de la 5 și să le prind sub formă de melci în cap astfel încât să ia bine formă până seara la 21:00(girls know what i mean). Exceptând faptul că m-a durut scalpul câteva ore bune și că m-au întrebat oamenii pe la Criminologie dacă sunt contagioasă sau dacă sunt taliban, totul a fost bine. Am desfăcut buclele pe la 21 în baia de la etajul 1 al facultății și au rezistat cât mi-aș fi dorit. 

Mica mea Măriuca avea balul de clasa a 12a a doua zi la ora 20 și îi promisesem că o ajut eu cu machiajul și părul, proces care ar fi trebuit să ia măcar două ore și jumătate, însă eu trebuia să fiu la Digital Divas de la ora 14 până seara târziu. Așa că am „melciuit-o” și pe Mariuca de pe la 12, însă ea a reușit să arate mai cool pe stradă decât mine x6..

Am aplicat pentru Digital destul de târziu și la insistențele Claudiei pentru că eu nu mă gândeam că voi fi selectată având în vedere că, momentan blog-ul meu este destul de haotic și că nu prea mă conformez unor reguli care circulă prin social media, însă am fost Blogger acreditat Digital Divas by AVON and it felt great.

M-am gândit foarte serios vreo câteva zile cu ce să mă îmbrac la eveniment pentru că eram conștientă că toate fetele vor arăta ca scoase din cutie și, cum eu nu prea mă pricep la asta, am început procesul de gândire din timp însă vineri dimineață nu ajunsesem la niciun fel de rezultat. I was saved by le BLACK, again.. as i always do. Și mi-am pus și o coroniță pentru că tăti fetilii ca fetilii, numai noi ca prințășilii(mi-am găurit craniul de la ea însă..).

Atmosfera în sine a fost minunată, nimeni nu părea să aibă nicio grijă toți erau frumoși și locația, Palatul Bragadiru, a fost la fel de frumoasă. Noi, eu și Claudia am avut locuri în rândul 3 așa că am simțit destul de des că am făcut contact vizual cu vorbitorii. Cred că oricine ai fi sau orice ai face, nu ai cum să pleci nemotivat în vreun fel de la Digital Divas, indiferent că e vorba despre motivația de a scrie mai mult, mai bine, de a posta mai mult sau de a-ți schimba total direcția. Am mâncat înghețată cât cuprinde, prăjituri multe, am băut apă „de vedete” care însă nu prea mi-a plăcut(long live robinet). Am râs mult și am cunoscut oameni frumoși.

Am plecat și cu câteva poze foarte frumoase de la eveniment, unde m-am întâlnit cu Silviu Pal pe care l-am cunoscut la Bloggers Lan Party x9 și cu care tot vorbeam să fac niște poze de ceva timp, așa că ne-am prins unul pe celălalt la DD și ne-am ținut de plan.

La 18:30 eram deja acasă după un drum infernal prin București, mi-am machiat bebelușul și i-am desfăcut părul. Toate pregătirile ei, de la pantofi, la haine, la accesorii, etc. au fost făcute într-o singură zi pentru că Măria mea a decis că Balul nu e un eveniment atât de important.. așa că iar a dat năvală prin lucrurile mele. Aș fi putut să mă întorc la DD însă din Băneasa până acolo mi-ar fi luat destul de mult și aveam oricum opțiunea de a vedea gala live pe net, cu completările de rigoare de pe Snapchat.

 Găsiți toate câștigătoarele pe net, eu nu vă spun decât că Ioana Grama a câștigat Best Fashion Blog!
By the way, am postat și eu mult pe Snapchat în ziua aceea deși în mod normal nu sunt adepta acestul lucru însă, când vezi atât de multe lucruri frumoase nu te poți opri. Îmi pare rău că nu am salvat toată povestea… Am făcut și un GIF super mișto, îl găsiți aici, a fot o experiență super super amuzantă.  

 În altă ordine de idei(una mai serioasă), am scris un articol pentru blogul ASD, în secțiunea „De-ale Publicului”, se numește „Nu știu ce caut aici”, poate vă regăsiți puțin în el, îl puteți citi aici.

13245235_791619654306704_95386803279436561_n

Photo credit: Silviu Pal - www.silviupal.roPhoto credit: Silviu Pal - www.silviupal.roIMG_20160520_171502IMG_20160520_164408Snapchat-5564900897778949966

4

20160523_150334dfh

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s