La UNTOLD ne jucăm, ne mințin și ne despărțim

Am urât festivalul ăsta din tot sufletul meu. În 2016 n-am înțeles nimic din el, habar n-aveam cine sunt toți oameni ăștia și de ce țipăm eee, ooo în timp ce dăm din mâini ca disperații. Am avut invitații la  vip și cred că asta mi-a stricat foarte tare experiența, pentru că nimeni nu se distra, în afară de Cabral și Botezatu, oamenii făceau poze și beau vodka la supra preț, iar James Arthur încerca să agațe o amică, cu prietenul ei de față. Botezatu a fost la înălțime și anul ăsta, cred că ar fi un prieten distractiv. În rest, chiar am depus efort, dar festivalul n-a făcut deloc sens pentru mine.

Anul trecut a fost complet altă treabă, pentru că m-am îndrăgostit în timpul anului de al meu Martinică Garrix, am avut o gașcă de oameni mișto, a plouat și eu arătam ca un glob de discotecă cu fetele mele, before it was cool.

Apoi am trecut printr-o despărțire dificilă, pentru că Martin nu mi-a mai răspuns la mesaje și nici n-a venit anul ăsta, deși eram sigură că așa a promis anul trecut dar, ca orice fostă iubită obsedată, eu tot m-am dus la UNTOLD să-l caut, că poate face ca toți băieții, se duce și le zice ălorlalți să nu pună pe story… Nu l-am găsit, probabil e cuminte, la noi acasă, fără mine.

Am descoperit că mințim.. nu rău, nici intenționat, dar am zis și auzit atât de mult anul ăsta – da, da, îți scriu, te sun când ajung, ne vedem la scenă în parc, vin eu unde ești tu, ridici o lumină să te văd – că nu mă mai cred nici eu. Adevărul este că, atunci când vorbești cu oameni la festivaluri, mereu ai intenția de a te întâlni cu ei, pentru că sunt drăguți și e frumos și ți-e drag de ei… și totuși nu vă țineți niciunul de plan, vă vedeți întâmplător. Na.. capital of night and magic, ce să zic.

Anul ăsta am mers cu oamenii mișto de la Bloggers Lan Party și am înțeles încă o dată că femeile sunt desconsiderate când au o manetă de playstation în mână, dar că facem legea pe Tetris, că na… e un joc al minții. Petrecerea s-a ținut în polivalentă și a durat ca nunțile la români, zi și noapte, fără să înțelegi exact cine cu cine se combină la jocuri și dacă mai e bere.

IMG_20180808_190109_328

M-am plimbat prin festival și i-am întrebat pe oameni cum făceau să fugă la petreceri când erau mici, cu ce își mințeau părinții, dacă fugeau de acasă, apoi le făceam poze și îi postam pe Instagram, ca să afle ai lor și să îi pedepsească retroactiv.

BLP e mai mult decât un loc în care să-ți pierzi vremea când nu e nimic interesant la scene, e locul în care vii să îți faci prieteni, pe care apoi să îi bați la jocuri, să pleci acasă cu premii mișto și ei tot să rămână prietenii tăi. Sunt foarte tristă că eu nu știu deloc jocuri pe calculator, pe lângă Dungeon Siege și Quake, pe care o să încerc să le introduc subtil în seria de jocuri pentru la anul. Sau mă pun pe învățat, că sunt tânără.

Această prezentare necesită JavaScript.

De fapt, adevărul e că am retrogradat anul ăsta… sau că am învățat să apreciez valorile cu adevărat esențiale în viață, mâncarea și somnul. N-am mai prins niciun răsărit pe arenă, dar nu simt c-am pierdut nimic, pentru că distracția mea e alta, iar acasă mă aștepta un pat mare și ceva Rick and Morty.

Sigur BLP se mai face și la anul, probabil de două ori mai mare decât anul acesta, așa că să nu ratați ocazia să vă înscrieți pentru atunci. N-aveți cum să nu câștigați măcar o amintire.

Vă las cu ceva controversă, că toată lumea are o părere pe tema asta – Jason Derulo e foarte mișto. Shh…

IMG_20180807_200014_760

selfp

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s