Fairy on the Catwalk

Catwalk15 că să fiu mai exactă.

Acesta este numele unei aplicații foarte mișto de care eu știu de când a apărut, aplicație care a câștigat încet-încet mulți utilizatori. Principalul avantaj al aplicației este desfășurarea lucrurilor în timp real! Serios! Te duci la cumpărături și ești în impas, nu reușești să te hotărăști între Faded black și Light black, faci rapid o poză și o postezi pe Catwalk15. Cu cea mai mare viteză fetele – printre care și bloggeri de modă din Romania- (și băieții, în număr mai mic totuși), o să îți răspundă cu cea mai mare sinceritate. In cazul în care nu ești un fan al mediului online pentru a le arăta celorlalți ce faci și mai ales cum arăți când faci aceste lucruri, poți folosi Catwalk15 ca pe o platformă inspirațională pentru viitoarele tale outfit-uri memorabile.

Am avut chiar șansa să le iau în primire contul de instagram pentru o zi anul trecut! Pozele le găsiți la o căutare a hashtag-ului #onthecatwalkwithana.

Pentru cei mai competitivi, aplicația oferă zilnic premiul OOTD pentru poza cu cele mai multe voturi dar și achievements-uri pentru cei care îndeplinesc criteriile necesare. De asemenea, aplicația are un top al utilizatorilor cu cele mai multe puncte, puncte pe care le strângi în funcție de numărul pozelor pe care le postezi, comentariilor pe care le trimiți sau voturilor pe care le dai(eu momentan sunt pe locul 2 #neverbackdown).

Cei de la Catwalk15 au fost super drăguți și mi-au trimis unul dintre tricourile lor inscripționate, așa că am decis împreună că ar fi interesant de început o serie de articole pe tema „how to wear your Catwalk15 t-shirt”. Eu am ales să păstrez monocromia pentru că mă cam sperie culorile și pentru că mi se părea interesant să îmi imaginez aceeași ținută într-o variantă cu tricou negru(*cough cough*).

In altă ordine de idei, mă gândesc să brevetez cumva combinația asta cu dres plasă peste unul rupt. Nu pot să jur că nu am mai văzut-o nicăieri, însă nu știu să fi fost asumată încă, plus că, dacă mizăm pe originalitatea modelului, nimeni nu va reuși niciodată să aibă rupturi la fel ca ale mele sau ale oricui altcuiva.

Mai jos sunt pozele cu tricoul Catwalk15 și câteva dintre cele pe care le-am postat în timp pe aplicație!

tumblr_o3jejed33L1sklu2vo1_1280_MG_5872 (2)_MG_5873 (2)_MG_5878 (2)387_1438079261387_1441272179387_1447544687

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s