Îmi spăl singură buda

Sau WC-ul pentru cei mai pretenţioşi.

Acum câteva zile am avut o discuţie interesantă cu unul dintre cei mai puţin fericiţi, mai săraci cu duhul, cu mintea, cu potenţa, cu sufletul, cu vorba, cu absolut orice. Nu am testat personal toate aceste aspecte, însă ceva mă face să nu mă îndoiesc de mine. Spun discuţie „interesantă” pentru că e interesant să studiezi primatele în afara Grădinii Zoo sau bacteriile în afară mediului de cultură.

În timpul acestei discuţii care, trebuie să recunosc, era extrem de plictisitoare până atunci, m-am bucurat la un moment dat de faptul că am un motiv perfect real şi la fel de perfect pentru fofilare şi i-am spus lui Gollum că trebuie să mă duc să îmi fac curat în camera (iartă-mă, Smeagol, că îl aduc în discuţie pe fratele tău cel rău, ştiu că până şi el ştia mai multe decat dejectia). Mi s-a răspuns cu râsete (nu pot să garantez dacă monstrul a râs sau nu, însă degetele sale slinoase au alunecat pe următoarele taste „:”,”)”,”)”,”)”,”)”). Am întrebat atunci ce este amuzant pentru că şi pe mine mă mănâncă între fesieri uneori şi mi s-a răspuns extrem de clar şi de răspicat, în mai multe cuvinte decât credeam că poate cunoaşte o creatură: „DECI (a se observă deci „deci-ul”) MAMA TA NU A FĂCUT PREA MULTE PENTRU TINE!”.

În clipa aia mi-a sărit şi muştarul şi ketchupul şi maioneza şi tzatziki, salsa, sour, smântână şi reducţia de vin şi orice sos posibil.

Urăsc mainstream-ul şi nu îmi place să cred că ce e pe INSTAGRAM e pe bune însă de data asta prostul m-a târât la nivelul lui şi m-a bătut de m-a uscat, mai tare decât Mayweather.

Dar pentru că un înţelept a zis cândva că nu trebuie să desconsideri niciodată părerile celor ce par mai proşti decât tine, am hotărât să mai aştept şi după un îndelung proces de gândire mi-am dat seama că dejecţia are dreptate. In calitate de ce mă pune pe mine mama mea să îmi fac curat în camera?

În fond şi la urma urmei, cred că e vina mea că i-am oprit antrenamentul. Mai ţii minte, mama, ce bine stergeai şi lustruiai pe vremea când umpleam pampersul şi îţi boram pe umăr? Do you remember cât de bine spălai aşternuturile după ce făceam pipi în pat sau cum lucea gresia pe care o stergeai după ce scuipam mâncarea pe jos?

Pe atunci erai ca Nadia la olimpiada, antrenament constant, pentru că asta fac bebeluşii, fac Apple's Pile of Poo, vomită şi dorm.
Cât timp fac Apple's Pile of Poo, ştergi pe jos pe unde au vomat, cât timp vomită, ştergi pe unde au facut Apple's Pile of Poo, cât timp dorm le speli hainele pentru că bebeluşii sunt nişte împuţiţi. Când eram mică mă duceam unde era jegul mai mare şi începeam să mă rostogolesc şi apoi râdeam pentru că era o activitate care mă satisfăcea. Nu, asta nu înseamnă că era jeg la noi în casă pentru că, aşa cum am spus, mami era curăţătoare de prima clasa, dar eu eram o creatore şi îmi cream propriul jeg.
Undeva pe drum, mami s-a oprit şi m-am trezit stand pe WC şi dând din picioare, aşteptând ca iubita mea mama să vină şi să mă şteargă la fund. Si mâna tot întârzia să apară iar mie mi se făcea frig la fund aşa că, după îndelungi aşteptări, am făcut ceva ce nu credeam posibil. Am rupt cu toată puterea hârtia igienică şi m-am şters singură. Am început să plâng, cum, Doamne iartă-mă, poate să treacă un copil prin aşa ceva…? Mi-am tras pantalonii, m-am rostogolit de tristeţe pe covor şi m-am tarat până la mami să o întreb cum de m-a lăsat să fac asta. Si când am ajuns acolo, am văzut-o pe mami ieşind din baie şi  NIMENI ieşind în urmă ei. Unde era ştergătoarea ei de fund?

Şi atunci m-a lovit pentru prima dată realizarea că dacă mă şterg singură la fund la fel cum şi mami se şterge singură la fund înseamnă că sunt mai aproape de a fi la fel ca mami iar mami este idealul meu în viaţă so i should keep wiping my own ass.

I-am zis dejecţiei că am treaba şi m-am dus să îmi şterg praful, dau cu aspiratorul şi spăl podeaua. M-am simţit productivă aşa că am spălat si cada, oglinda şi WC-ul. pentru că,DA, între momentele în care mami ne ştergea mie şi Mariei jegul , mai şi muncea cu tati că noi să avem o buda în care să ne revărsăm sau pe care să ne reculegem. Poftim, dejecţie, ceva ce a făcut mama mea pentru mine, deşi nu e destul că să nu îmi mai spăl singură WC-ul.

Apoi m-am dus la mami şi i-am spus că şi-a ratat vocaţia de mamă pentru că nu a fost în stare să îmi spele ea baia. S-a uitat la mine şi a spus „vai, ce păcat”, apoi a continuat să se uite la Dirty Dancing mâncând seminţe. „Poţi să speli şi la mine în baie dacă vrei..”. Am făcut-o, apoi mi-am încălzit singură de mâncare pentru că da, dejecţie, ştiu să aprind singură aragazul. Deşi ştie să o facă şi mama mea. Apoi m-am aşezat lângă ea pe mijlocul canapelei pentru că no one puts baby in the corner.

Iar ţie, dejecţie, nu ţi-am mai răspuns de atunci pentru că am fost ocupată spălând bude. Insă îţi răspund acum pentru că bunătatea mea e nemărginită: Nu mai fac în pampers de 19 ani, însă mereu am fost curioasă să încerc unul pentru adulţi, aşa că poate o să umplu unul şi o să ţi-l arunc în faţă, să vedem atunci ce face mama ta pentru ţine.

oi fi tu Mayweather dar eu sunt 

hqdefault

Gollum_2425754a

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s