Faux winter, faux fur

Nu știu cum merge treaba la voi, însă eu nu simt că e iarnă până când nu ninge. Nici măcar atât de frig nu a fost luna asta, serios, am stat într-o rochie cu spatele gol prin față pe la ateneu, nu era prea frig. E mai frig acum, e adevărat. Insă hai odată cu ninsoarea pentru că altfel, de 1 ianuarie o să mă simt ca de 1 decembrie și o să mă plimb cu mâna la inimă și cu un steag pe cap. 

12388085_1000929846635759_1399049775_n

In altă ordine de idei, în clasa a 8 a am primit o pereche de jeansi negri absolut minunați, skinny, cu un super material, jeansi care m-au servit cu loialitate pană în clasa a 11 a (pentru că nu, nu m-am schimbat prea mult…) când i-am rupt în fund aplecându-mă să imi leg șireturile. SERIOS! SERIOS?! Nici măcar nu am fundul mare, nu știu ce contorsionism am făcut eu atunci… Dar i-am rupt.

De atunci înainte am căutat constant o altă pereche de jeansi ca ăia și am probat cu sutele dar no matter how good low waist looks on Kate Moss, picioarele mele păreau să aibă 33cm. Până luna trecută, când am găsit unii minunați, sunt exact ceea ce am căutat întotdeauna! Sunt atât de încântată de ei încât nu îi port pentru că îmi e frica de faptul că o să îi stric, așa că mă gandesc serios Să merg să mai iau o pereche doar ca să pot să îi folosesc! Nu de alta dar, de ceva luni bune, mi-am lăsat toți pantalonii non-negri la putrezit în dulap. Da, cred că am o problema, însă nu vreau să vorbesc despre asta.

In mod normal port tricouri bărbătești în partea de sus pentru că sunt extrem de comfy, însă văd tristețea din ochii mamei mele de fiecare dată când îmi spune să mă imbrac și eu „mai ca o fată”… asa că, poftim mami, mai am și haine albe:D Si totul arată mai bine când trântești o blană peste… 

După shooting-ul ăsta m-am gandit serios să mă tund bob, apoi mi-am dat seama că nu sunt Andreea Esca și că părul meu nu ascultă niciodată ce i se spune și oricum plâng mereu la tuns. Asa că eu zic să save water pentru urmatoarea perioadă. Poate la primăvară!

Pozele le-a făcut tot Dragoș care tot stă de capul meu în toate momentele în care rad și mă pierd cu firea. Dar sunt simpatică.

_MG_2202_MG_2209_MG_2221_MG_2224_MG_2227_MG_2240_MG_2247

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s