Bărbații și tocurile

  • Avertisment! acest articol conține referinte la Lord of the Rings.

El: Iubito, de ce mergi pe tocuri? De ce le porți, de ce le cumperi?

fd4afcaaca9fa4d7555fbfc0ab41487b.jpg

Ea: *Noi femeile mergem pe tocuri pentru că suntem niște maniace nebune, sadomasochiste autodistructive*. Purtăm tocuri pentru că voi, dragi bărbați, sunteți tare ipocriți de multe ori. Si acel „îmi place de tine naturală, fără machiaj, haine scumpe sau tocuri” este într-o contradicție enormă cu „bai dar ce craci avea aia, frate.. Nu se mai terminau…” 

Sintagma *we wear heels higher than your dick* este de foarte multe ori mai reală decât ați crede. Aparent, google spune că dimensiunea medie la voi este 18cm. Asta e aceeași cu înălțimea tocurilor purtate de noi la evenimentele mai putin speciale. Nu numai că avem și mai mari, dar nu am văzut pe niciunul dintre voi mergând sau dansând în cea de-a treia voastră mânuță, însă noi facem asta pe cele două cuie pe care stăm.

Credeți că dăm din fund pentru că vrem să fim brazilience, însă în realitate nu putem să ne mișcam prea mult picioarele.

El: In unii pare că vă chinuiți atât de tare… cum vă stau degetele strânse acolo înăuntru?

Ea: Orice femeie care stă pe tocuri mai mult de 3 ore este dispusă să își sacrifice degetul mic de la picior. JUR! Nu stiu cum de al meu se mai ține pentru că, de fiecare dată cand mă întorc acasă după o petrecere, mă gândesc dacă să mă uit în jos să văd dacă mai sunt „completă” sau nu.

Atât de mult chin și voi nici măcar nu știți diferența între pantof inchis, open toe, sandale, platforme, platouri, stilettos, etc.

El: Nu poți să-ți cumperi pantofi comozi?

Ea: Nu există pantofi comozi. Altă minciună și alt mit pe care societatea îl conturează. Plângem în interior de cât de tare ne doare, când zâmbim nu zâmbim, e doar un rictus super bine antrenat.

NU EXISTA PANTOFI COMOZI! Ba da, există. Se numesc CROCSI. Dar dacă îi purtăm ziceți că suntem casnice… sau studente la medicină.

El: Doamne, câtă bătaie de cap pentru chestia asta. Descalță-te odată..

Ea: Alt element al ignoranței voastre eterne. Ce repede vi se umflă orgoliul când gasiți soluția și spuneți „descalță-te!”

Iubitule, descalță-te tu și apoi încalță-te cu pantofi.. după ce picioarele mele și-au dublat volumul și fetele se uită pe sub masă la mine și spun ” uite-l pe Pas Mare, Aragorn l-a abandonat pe Frodo și a coborât printre noi”. 

Iubitule, în toate filmele tale cu bătăi nu ai văzut niciodată că nu scoți cuțitul din om pentru că nu o să mai poți opri hemoragia…?

Dacă mă pui să mă descalț și apoi să mă încalț asumă-ți că mă voi comporta ca și cum sunt pe stop, n-am ciocolată și Johnny Depp iar nu mai e singur și ta’su lu’ nemo plânge că nu-l gasește. Si nici winnie pooh nu mai are miere. Si tu realizezi că Tarzan a crescut cu gorilele? De fapt, nici măcar nu mă mai iubești. Nu mă mai privești ca la inceput. Dacă ai avea de ales intre a mă salva pe mine sau playstation-ul pe cine ai alege? Nu mă mai iubești, vrei să ne desparțim, stiam eu.. OK… dacă asta vrei…

El: Iubito, te iubesc, cum de s-a ajuns la asta..?

Ea: Ti-am spus că lucrurile se denaturează dacă mă pui să mă descalț..

Pantofii sunt scumpi, iubitule. Sunt scumpi. Ințelegi?

Cand spui că „ia uite-o și pe aia ce ieftină e, se vinde pe genți si pantofi”. Bai, omule. Femeia se vinde scump. Si tu te-ai vinde pe o FIFA 16.. Si asta costă cat un singur pantof ca lumea la noi..

Purtăm pantofi pentru că vrem să fim mai înalte și mai slabe. Asta nu înseamnă neapărat că suntem prea grase sau prea scunde. Dar Linda Evanghelista spunea că niciodată nu ești prea înaltă sau prea slabă. Stiu, poate părea idiot, dar tot ea a zis și că nu se ridică dimineața din pat pentru mai putin de 10.000€.

El: Iubito, esti minunată așa cum ești. Nu e nevoie să mai treci printre chinurile astea doar pentru a mă bucura pe mine..

Ea: *poate o fac ca sa îi bucur pe prietenii tai..* Serios? Doamne, ești incredibil… acum imi dau seama cat de  mult te iubesc! Chiar mă gândeam când o să pot să stau în crocși și la tine acasă..

El: Iubito, poti să faci orice MAMA CE BULANE LUNGI ARE AIA..

Ea: Ne despărțim!

Spuse ea, apoi se ridică și plecă cu picioarele umflate și sângerânde.

Ea: Il sun pe Frodo, poate a mai găsit vreo verighetă și are nevoie de mine.

*calling gandalf* hey old man.. 

Ladies-Need-Heels-Everywhere.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s