Despre angajații la Mc și băieții drăguți de la Starbucks

Oamenii care lucrează la Mc se împart în 2 categorii majoritare: cei care vor un job ca să se întrețină în timp ce încearcă să își construiască o carieră sau să își dea seama ce vor să facă cu viața lor și cei a căror carieră ideală este „șef la standul de cartofi”. Inevitabil… membrii ambelor categorii intră  într-o singură, unică, universal acceptată sectă, organizație, etc, cea a celor – uniți cu toții de aceeași trăsătură pregnantă – cei care iți pun cartofii peste șervețele.

Cel care a inventat acest concept de local a fost un tip incredibil de inteligent, a înțeles baza nevoilor umane și a îndeplinit-o… eliminând tacâmurile. Pentru că suntem făcuți să ne placă să ne afundam mâinile în prada proaspăt prinsă de noi sau pescuită de cei de la Mc din băile de ulei(ar fi o idee interesantă de business: împușcă-ți propria găină din Mcpuișor- sau un Big mac care încă mai MIȘCĂ sau mai MUGE, lângă care să ți se dea un țăruș pe care să scrie „noi l-am legat în chiflă, dar tu îl faci să tacă”). Persoana care pune cartofii peste șervețele te face să îți pui la îndoială natura umană: dacă vei mai cere șervețele în plus, felicitări ție, ești o dovadă vie a evoluției umane. Dacă nu ceri șervețele(cum știu că niciunul dintre voi nu face), felicitări, ești dovada că evoluția nu se petrece, dar bineînțeles, nu ne putem autojudeca, să fim conservatori e o foarte mare calitate. Așa că ne vom curăța mâinile cu șervețele îmbibate în aceeași substanță care ne-a murdărit-o. Dacă vrei să testezi natura unuia dintre angajații de la Mc, așteaptă să îți pună comanda în față, iar apoi spune „pune-mi-le la pachet” (a se înțelege că nu există te rog, mulțumesc, zi frumoasă – și e bine să și molfăi ceva gumă cu gura deschisă). Dacă nu te va bate cu mâncarea, atunci fă 10 pași în spate cu punga, apoi întoarce-te și bagă-te în fața tuturor din coadă și spune „ai uitat să îmi pui sosul”. Nu e nevoie să fi cerut cu adevarat un sos, angajatul oricum te-a înjurat mental prea mult, a uitat ce ai comandat. Regretă doar că sosurile sunt ambalate și că nu îți poate scuipa în el.

Altă treabă… Dacă vrei un Mc Chicken, nu poți să spui că vrei un Mc Pui, sau dacă vrei  Mc sundae, nu poți să ceri Mc Sfânta Duminică. Dar dacă vrei un sos dulce-acrișor… ferească-te zeii fast-food-ului să spui că vrei sos sweet sour pentru că urechile tuturor se închid după litera „s” și vei sfârși cu smântână.
o-STARBUCKS-FLIRT-facebook

 În ceea ce îi privește pe băieții de la Starbucks, sunt un mit. Nu înțelegeți greșit.. Chiar există băieți la Starbucks, chiar îți vor umple paharul cu cafea, dar pentru numele lui Dumnezeu, niciunul dintre ei nu îți va tăia literele de pe pahar ca în postul de pe tumblr cu „caution, you’re too hot”. Nu pentru că nu ar vrea, dar, să fim sinceri, nu reușesc nici să bifeze în căsuța care corespunde băuturii și credem că vor sta să înnegrească literele? Probabil ar ajunge să mâzgălească toate instrucțiunile, o să beți, o să vă ardeți și o să îi dați în judecată pentru potențială hărțuire, una dintre părți tot câștigă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s