Mă dezbrac pe internet la preț mic! 10% REDUCERE pentru primul care…

Mă dezbrac pe internet, la fel cum mă urc şi pe baruri în Vintage, pe scenă în Bamboo, pe boxe la Nuba, cum cânt pe stradă, port ciorapii rupţi şi sutienul peste tricou.

De ce o fac? Mă distrează, mă bucură, râd. Asta… şi pe bar e mai puţin aglomerat, îmi place să dansez în zone aerisite. De ce îţi pasă? Nu ştiu. Dar spune-mi, te rog, mereu m-a interesat să învăţ despre antichitate, mitologie şi OZN-uri.

Nu pun poze pe net pentru tine, like-uri, părinţii mei, iubiți sau iubite ale altora sau tipa care mi-a dat follow și cu atât mai puțin nu o fac pentru că îmi place de mine. Pun poze pe net pentru mine, mi se pare mişto, mă distrează, mă droghează, mă bucură, sunt superficială timp de 10 minute pe zi, apoi vă las pe voi în feed-urile voastre și eu mă întorc în gândurile mele. E profundă treaba, can you keep up?

18 decembrie 2005, notează asta, fă un calcul, e ultima dată când eu m-am umplut de fericire la gândul că sunt frumoasă. De atunci şi până acum am alergat în jurul unor idei absurde încercând să dau iar de acelaşi sentiment şi am promis că cer în căsătorie primul bărbat care mă face să mă simt frumoasă. Dear Adam, you have failed, așa că 10% reducere pentru primul care nimic, mă descurc, mulțumesc pentru intenție… Și eu am procedat greşit, însă am învăţat să mă joc cu mine, cu tine şi cu toţi ceilalţi, dându-le părţi din mine pe care nu le înţeleg şi cu care n-au ce să facă. Dar mă joc frumos şi mă distrează aşa că o să continui.

Nu sunt perversă, vulgară, prost crescută, scăpată din mână, fără viitor şi uşuratică. Sunt doar fără tricou, dar dacă jumătate de spate spune atâtea despre mine, înseamnă că dacă ţi-l arăt pe tot, purtăm o conversaţie şi mă ştii pe de rost, nu?! Fir-ar a naibii de treabă, mi-ai văzut spatele şi mi-am pierdut misterul!

Dar dacă ți-am aprins așa tare nervii semi-goală pe net, imaginează-ți dacă apucam să și deschid gura… nici nu mai zic să fi stat cu fața la tine, contactul vizual e mortal, erai terminat. Mini instanțele mele de demnitate și normalitate, Mari și Claudia, nu dau cu pietre în mine, le e mai rușine când vorbesc cu seminariștii în timpul examenelor decât când mă dezbrac pe Instagram. Iar eu nu mai am timp să mă judec, mă grăbesc să fac viețile mai frumoase și zânatice, iar apoi să mă opresc. De dezbrăcat gânduri în fața ta nu am timp.

În fond, o fac pentru că vreau şi pot şi, dacă o zână nu face tot ce-o taie capul, de ce naiba mai are aripi?

În altă ordine de idei, cred că am fost superbă dimineaţă, desculţă în bucătărie, făcând un borcan de ceai, păcat că tu nu m-ai văzut, dar doar n-o să pun pe Instagram ce e cu adevărat mişto, nu? Nu meriţi să împart asta cu tine.

Draga mea, te-am enervat pentru că am dat la preţul unui follow, *all in*-ul tău. Nu ştiu ce să-ţi spun, învaţă să găteşti, să joci fifa şi mai citeşte o carte… Iar dragul meu, să mănânci ce-ţi găteşte iubita ta diseară, că abia a învăţat şi o să-şi dea silinţa. Apoi spune-i că e frumoasă şi las-o să se dezbrace pe net, dacă vrea.

Începând de astăzi, sunt disponibile tricouri ediţie limitată la „fără tricou” cu mine dezbrăcată, nu iau bani pe transport.

Ți le livrez personal, te și pup pe frunte dacă mi-e milă de tine.

Mă dau ieftin, mă ţii scump. Că na.. doar n-o să-ţi spăl tot eu tricoul cu mine.

hdr

În altă ordine de idei, ai văzut că Eu sunt o zână?

zanaaaazzzana

4 gânduri despre “Mă dezbrac pe internet la preț mic! 10% REDUCERE pentru primul care…

  1. Leon

    Dacă faci vreodată un tricou cu tine desculţă, dimineaţa, făcând un borcan de ceai, I’ll take one. Deşi, cel mai probabil, acel tricou ar fi unicat, din motive evidente.

    Apreciază

Lasă un comentariu